Остани секси вкъщи! Само с тези съвети

Остани секси вкъщи! Само с тези съвети

Много жени допускат грешката да си придават възможно най-привлекателен вид, когато излизат навън, а вкъщи ходят буквално като бостанско плашило.

Предвид създалата се ситуация (имаме предвид глобалната пандемия от коронавирус), а и не само, често се налага да прекарваме доста време у дома си.

И не означава ли, че всъщност именно домът е мястото, на което трябва да излъчваме сексапил? Не е ли по-важно да запазим вниманието на мъжката си половинка, отколкото това на околните хора?

Ето защо тук ще ви дадем 5 ценни съвета как да останете секси вкъщи.

1. Най-верният ви сутрешен помощник - огледалото

Остани секси вкъщи!

То няма да ви изостави цял ден. Обикновено първото нещо, което правим, е веднага да си сипем кафе или чай, за да можем да се разсъним. Освен че вече е доказано, че кафето не е добре да се пие веднага след събуждането ни, ние бихме ви препоръчали първо да се огледате, да измиете очите и зъбите си и изобщо да придобиете малко по-свеж вид. Няма мъж, който да харесва жена с гурели на очите или пък с остатъци от спирала по тях.

2. Не пропускайте да оправите прическата си

Тук не става въпрос да се впуснете в разни сложни "схеми", включващи използването на сешоар, маша или преса за коса, гелове, лакове и т.н., които вероятно прилагате, когато ви се налага да излизате навън. Не, това е предимството да сте си вкъщи, както и е шанс да дадете почивка на косата си. Но не неглижирайте прическата си. Мъжката ви половинка няма как да ви сметне за секси, ако сте с мазна коса или пък сте с прическа тип всеки косъм на собствено мнение.

3. Обърнете внимание на дрехите си

Бъди секси вкъщи

Още един важен съвет, за да сте секси вкъщи - заабравете да се размотавате у дома, както ви падне или както смятате, че би ви било най-удобно. Не носете от онези халати, които сякаш са останали от баба ви, или пък разни стари анцузи, които вече са на дупки или пък с кръпки. В това няма абсолютно нищо секси!

Избирайте дрехи, които наистина да са ви удобни, но и които да "хващат" мъжкото око. Чудесна идея е да свикнете да ходите с клинове у дома - те хем ще очертават краката ви, хем са и удобни за носене.

4. Обърнете внимание и на бельото си

Секси бельо

Това вероятно е един от най-често използваните пособия, с които една жена да привлича половинката си. Надали ще можете да се разхождате у дома само по бельо, но не го подценявайте. Мъжете направо полудяват при вида на секси бельо. Ако все пак можете да си позволите да се размотавате у дома по-разголени, не се стеснявайте - използвайте своето женско оръжие!

5. Спазвайте правилото, че красотата идва отвътре

Предполага се, че вече сте се погрижили за външния си вид, но дали той би бил достатъчен, ако вие имате начумерен и направо "възкисел" вид. Определено не! Дори и да сте възбудили желанието на един мъж, то лесно може да се изпари, ако гледа киселата ви физиономия. Отдайте се на доброто настроение и се усмихвайте колкото се може по-често. Само така ще можете да останете секси в очите на половинката си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: