Направете си този тест и разберете защо още сте сами

Направете си този тест и разберете защо още сте сами

Ако може да се определите като красива и успяла жена или пък сте мъж с кариера и стабилни доходи, но все още сте сами, този тест ще ви покаже защо не намирате любовта.

Много често сами пречим на щастието си, а по-лошото е, че не осъзнаваме качеството, с което се саботираме. Тестът обаче ще покаже слабото място, заради което все още сте сами.

Посочете обекта, който забелязвате най-напред на картинката и ще успеете да определите най-големия си проблем. Изборът ви показва качеството, което ви пречи да се обвържете.

Трудно е да бъдете обективни спрямо характера и поведението си, но този тест ще покаже слабите ви звена.

1. Луната

Ако първо сте забелязали Луната, причината да не откривате половинка е срамежливостта и предпазливостта ви. Изградили сте солидни стени около себе си и трудно допускате нови хора. Много сте чувствителни, но пред непознати изглеждате дръпнати, студени и необщителни. Ако предодолеете страха си и сте малко по-открити с новите си познати, лесно ще откриете любовта.

2. Кит

Ако първият обект, на който се е спрял погледът ви, е китът, вие не откривате любовта, защото сте твърде фокусирани върху себе си. Вашите планове винаги са на първо място, не сте склонни на компромиси и се приемате за по-важен от другите, дори и от любимия си човек. Ще се наложи да се научите как да отстъпвате, ако искате да намерите щастие в любовта.

3. Сърфист

Ако първо видите сърфиста, вие сте човек със свободолюбив дух, който трудно се обвързва. Връзките са свързани с някои ограничения, на които не сте готови. Страхувате се да сте зависими от чувстата и когато усетите, че се влюбвате и се привързвате, прекратявате тази връзка. Когато се появят чувства, инстинктивната ви реакция е да избягате, но ако се справите с този страх, ще намерите точния човек за себе си.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: