Сутрешните навици на трима от най-талантливите художници

3 от 3 Снимки

3. Балтус


В по-късните си години Балтус се преместил в дървена къща в Швейцария заедно със съпругата си и двете им котки. Закусвали заедно винаги в 9.30 часа, а докато хапва, художникът е наблюдавал слънчевата светлина, за да прецени кое ще е най-удобното място за рисуване днес. Преди да започне работа, Балтус отделял няколко минути за молитва, а докато рисува, пушел цигара след цигара, тъй като вярвал, че този навик подобрява концентрацията му.

Днес трите имена от галерията ни са истински легенди в изкуството, но приживе като всеки обикновен човек и те са имали своята сутрешна рутина. Вижте в галерията каква е била тя.

Рисуването е била задължителна част от деня им и това ги е превърнало в таланти, които познаваме до днес. Техните творби са оценени на милиони долари и могат да се видят само в музеите.

Освен да рисуват обаче, трима от най-великите художници в изкуството са имали и други далеч по-обикновени сутрешни ритуали. Разберете от галерията какво са си казвали и какво са правели, малко след като отворят очи.

Дали навиците им сутрин са предопределили големият им успех, преженете сами.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: