Те изглеждат перфектни по кориците на списанията, но не са (СНИМКИ)

Синди Крауфорд
Снимка: mixtrack.ru
Синди Крауфорд

Кориците на модните списания не ни представят реалността. Позирайки за тях, знаменитостите винаги изглеждат с перфектни тела, идеална коса и симетрично лице. Но действителността е друга.

В галерията ни може да видите каква поразителна разлика има във вида на звезди, позирали за корица на списание и в обикновеното им ежедневие. Фотошопът и обработката на кадрите се вижда с просто око.

Докато на снимките тези звезди да били с плосък корем, тънки бедра и пищен бюст, в реалността както повечето дами, те са доста по-отпуснати.

Модата открай време се опитва да наложи една перфектна на тип фигура, но вече все повече се говори, че това е трудно постижимо. И докато моделите могат да посветят цялото си време на диети и упражнения, за певиците и актрисите не е толкова лесно.

Много от тях споделят, че често се изкушават с парче пица или шоколад, който се отразява на фигурата им и заради което не се чувстват виновни.

До колко драстична е била разликата между техни снимки в ежедневието и по кориците на списанията може да видите в нашата галерия.

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: