Защо мъжът ви избягва, когато ви харесва, вижте причините

1 от 5 Снимки

1. Чувства, че не е достатъчно добър


Една от причините за това поведение и ниската самооценка на мъжа. Той чувства, че не е достатъчно идеален за вас и затова търси жени, които ще се впишат в неговия начин на живот. Притеснява се от това, че не е достатъчно заможен или може да ви се стори скучен, заради което предпочита да страни от вас. Може да ви изглежда като предпазлив и студен човек, който крие чувствата си, за да не разбият сърцето му.

Има мъже, които предпочитат да се правят на недостъпни и да крият симпатиите си към дамите. В галерията ни може да видите причините, заради които го правят.

Ако оставате с впечатлението, че един мъж ви харесва, но все пак ви държи на дистанция и не може да си обясните защо го прави, разгледайте нашата галерия.

Рядко причината за неговото поведение е свързана с жената, а много по-често е свързана с методите, по които е възпитан, и средата, в която е отраснал.

Каквато и да е причината, си струва да надникнете зад завесите и да разберете какво провокира подобен тип поведение. Така ще разберете дали си струва да се борите за вниманието на подобен тип мъж.

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: