Жената, която никога не изхвърля боклук! Вижте съветите ѝ

2 от 5 Снимки
Жената, която никога не изхвърля боклук! Вижте съветите ѝ
Снимка: Instagram

2. Никога не изхвърляйте дрехи


Никога не изхвърляйте дрехи на боклука. Ако все още може да се носят, ги продайте или ги дарете на хора, които биха им се зарадвали. А ако вече са доста износени или скъсани, може да ги дадете за рециклиране. Вече много магазини предлагат малка отстъпка, ако рециклирате при тях непотребните си дрехи.

Колко от вас могат да поберат боклука на семейството си в един малък стъклен буркан? Сигурно ви звучи като невъзможна задача, но блогърката Беа Джонсън казва, че е възможно и дори показва как се прави.

Беа казва, че следвайки няколко правила, може да си спестите носенето на торби с боклук всеки ден. По нейния начин, освен че ще си улесните живота с, ще намалите замърсяването на природата.

В галерията ни може да видите съветите на световноизвестната блогърка, която е вдъхновила хиляди хора по света да ограничат продуцирането на боклук.

Намаляването на боклука в момента е тема, от която цял свят се интересува. Беа споделя, че именно я накара да започне кампания, която да насърчи хората да пилеят по-малко храна и дрехи.

В книгата си Zero Waste Home тя описва подробно основните си правила, а вие може да прочетете част от тях в галерията ни.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: