Красивите звезди, които се превърнаха в чудовища след пластичните операции

14 от 14 Снимки

14. Пийт Бърнс


Английски певец и композитор, той е известен с изпълненията си в групата Dead or Alive. Променящият се външен вид, както и с честите публични прояви, където се превъплъщава и в жена, го правят дори още по-известен. Бърнс признава, че е постигнал това благодарение на редица пластични операции. Резултатът са меко казано кошмарните му устни.

Пластичните операции днес са нещо изключително модерно. Понякога обаче резултатът не е това, което очакваме.

Звездите са хората, които могат да се възползват най-бързо и най-пълноценно от най-новите модни тенденции в естетичната хирургия. Многото възможности обаче много по-лесно водят до пристрастяване.

Когато си известен, стресът и напрежението определено е голям. Звездите винаги се стремят да изглеждат перфектно. Ето защо и често прибягват до пластичната хирургия, за да забавят остаряването или да се отърват от няколко излишни килограма. Тази последна възможност обаче често се оказва грешен избор.

За никого не е тайна, че скалпелът често води до пристрастяване. Понякога резултатите след многото операции са меко казано неприятни за гледане. Кои звезди се превърнаха в истински чудовища след купищата пластики, може да видите само в нашата галерия.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: