Кейт Мидълтън и Принцеса Даяна: 16 снимки, на които са като близначки

Кейт Мидълтън и Принцеса Даяна

Херцогиня на Кеймбридж често е сравнявана с принцеса Даяна. Когато през 2011-та тя стана съпруга на уелския принц Уилям, поданиците започнаха да откриват прилики с покойната принцеса. Така с времето тя бе обявена за нейна двойничка.

Самата Кейт също се старае да поддържа приликата си с Даяна. Това се доказва от многото случаи, в които визията ѝ е изцяло еднаква с тази на бившата възлюбена на Чарлз. Това обяснява донякъде неговата непоносимост към Кейт.

И до днес повечето хората често забелязват, че Кейт прилича на свекърва си и в израза и позата на лицето. Дали е съвпадение или опит за привличане на вниманието на публиката чрез напомняне на най-обичаната принцеса Великобритания, никой не може да каже.

Интересното е, че като че ли Кейт Мидълтън и Даяна са белязани и от една съдба. Херцогинята е чаровна и обичана от англичаните. Като красива принцеса, тя бързо се превърна в модна икона. Приживе такава бе и майката на Уилям. Лейди Ди бе обожавана от поданиците си, каквато е и Кейт.

Другото общо между двете красавици е, че двете принцеси нямат кралски произход. И Кейт, и Даяна произхождат от обикновени семейства.

И до днес принц Чарлз не одобрява дългото позиране на Кейт и Уилям пред фотографите. Може би това е причината злите езици да пророкуват, че принцеса Кейт Мидълтън ще последва съдбата на Лейди Ди. И при двете мъжете им още страдат по предишните си любови.

Въпреки приликите те се и различават. Херцогинята на Кеймбридж например позира пред фотообективите напълно свободно и разкрепостено, докато майката на принц Уилям винаги се е изчервявала и притеснявала, когато ѝ предстоят снимки.

Разгледайте снимките им, на които двете принцеси изглеждат напълно еднакво.

2.5
Общо гласували: 2
5 0
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:
Анонимен
Анонимен
09.12.2020 22:28
Принцеса Кейт е по-силна, по-устойчива и по-умна. Тя знае, че Не е хубаво да прилича на принцеса Даяна. Хубаво е да бъде принцеса Кейт.
0
0