Историята на тази жена, залята с киселина, ще ви разтърси

Кейти Пайпър
Снимка: mirror.co.uk
Кейти Пайпър

През 2008 година британката Кейти Пайпър се радва на успешна кариера на модел. Красива е, има стотици почитатели, но животът ѝ се преобръща с главата надолу, когато приема поканата за приятелство във Фейсбук ма Дейвид Линч.

След няколко срещи с него на нея ѝ е необходимо десетилетие, за да се възстанови напълно.

Кейти вижда за първо път човека, който коренно променя живота ѝ, във Фейсбук. Той ѝ изпраща покана за приятелство, а тя вижда, че имат 30 общи познати и решава да я приеме.

Започват да си пишат, а Кейти казва, че ѝ сторил много умен и забавен, заради което решила да излезе с него. Общите им приятели я предупредили, че може би той си търси съпруга трофей, но тя решила да пренебрегне съветите им.

Първата им среща вървяла добре, докато Кейти не решила да посети тоалетната, а Дейвид я придружил и стоял пред вратата. Това я изненадало неприятно и решила повече да не се вижда с него.

Но той я залял със съобщения, в които ѝ разказал за трудното си детство. Тя го съжалила и решила да му даде втори шанс. Но на втората им среща Дейвид показал, че може да е доста ревнив и агресивен. Той избухнал, когато един от познатите ѝ сервитьори се обърнал към нея със скъпа.

След скандала в заведението за понички Кейти разбрала, че между нея и Дейвид няма да излезе нищо. Но понеже той не спирал да ѝ пише, решава да прекрати познанството им на трета среща. Той я води в изключително скъп ресторант, държи се мило и романтично, а накрая ѝ казва, че е наел хотелска стая, в която може да продължат срещата си.

Кейти била на път да промени мнението си за Дейвид и затова се съгласила да преместят срещата в хотела. Но веднага щом заключили вратата, Дейвид я нападнал и я изнасилил.

Кейти не подала оплакване, защото не искала случая да се разчува, а и искала напълно да забрави за тази история. Дори си спира интернета, за да не може Дейвид да я тормози повече.

Няколко седмици след изнасилването Кейти се разхождала и видяла мъж с качулка, който вървял към нея с чаша с кафе в ръка. Тя е решила, че е бездомник, който ще ѝ иска пари и посегнала към чантата си, но той плиснал течността от чашата в лицето ѝ.

Пайпър изпитва болка, която описва като експлозия на агонията. Била залята с киселина и само за 12 дни трябвало да се подложи на 40 операции. Когато за първи път погледнала лицето си, била ужасена. От красотата ѝ нямало и помен.

Но Кейти продължи да се бори с последиците от тежките си рани и 10 години по-късно да възстанови лицето си. Днес тя е омъжена за свой стар приятел Ричард Сътън, от когото има 2 деца. Създава организация за подкрепа на жените, станали жертви на заливане с киселина и вдъхновение за милиони.

Разгледайте цялата история на Кейти в снимки в нашата галерия.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: