Преди и сега: Вижте преобразяването на 300-килограмови хора

Преди и сега: Вижте преобразяването на 300-килограмови хора
Снимка: intouchweekly.com

Моето 300-килограмово тяло е риалити предаване, което се излъчва по телевизионния канал TLC от 2012 година. Всеки от епизодите ни среща с американци с критично затлъстяване, чието тегло е достигнало 300 килограма.

Вследствие на наднормената си телесна маса някои от тях са почти напълно приковани към леглото си и разчитат изцяло на близките си за елементарните си ежедневни нужди.

След като те потърсят специализирана помощ и бъдат поставени на строга диета обаче, животът им започва да се променя. В началото участниците в предаването се срещат с големи трудности, защото им е почти невъзможно да се откажат от бързите храни, шоколадовите изделия и всички вкусни полуфабрикати, които ги заобикалят.

Но с времето волята им се засилва и малко по малко започват да отслабват. А след като се стига до операция за поставянето на стомашен байпас, теглото им започва да влиза в норми.

Най-сетне те могат да извършат отново елементарните движения, които доскоро са били непосилни за тях. Отново взимат живота си в своите ръце и им остава само да следват здравословната диета, за да запазят добрите резултати.

Отслабването на тези хора е много трудно и изпълнено с предизвикателства, но те показват, че с воля всичко може да се постигне. Вижте тяхното преобразяване в галерията ни и се вдъхновете от примера им.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: