Заключиха го погрешка в магазина! Той им изпи всичката бира

Бира

Какво ще направите, ако осъзнаете, че по случайност са ви заключили в магазин? И още по-лошо - не можете да се измъкнете от хладилното помещение? Преди да кажете, че ще потърсите помощ и начин да се измъкнете, помислете отново.

Мъж на 38 години от Уисконсин наистина се озова в тази ситуация. И реши да извлече максимума от нея. Явно мъжът следва правилото, че ако животът ти поднесе лимони, то е задължително да си направиш лимонада. В този случай – бира.

Когато мъжът, което име не се спомената, се оказал заключен в хладилното помещение на известна верига супермаркети, той осъзнал, че е заобиколен от алкохол. Биреното коремче на мъжа издавало, че е фен на пенливата напитка. И въпреки че е имал телефон в себе си и е можел да извика помощ, той избрал нестандартния подход.

Бири

Температурата в хладилното помещение била около 0 градуса по Целзий. Затворникът обаче бил достатъчно облечен, за да избере да се сгрее с бирата, която се съхранявала там. Така той изпил 18 бутилки бира и 3 бутилки малцов ликьор. Което в очите на много мъже го превръща в ходещ наръчник на оптимиста.

Запитан защо не е потърсил помощ, той обяснил, че не искал да тревожи властите на магазина и изморения от работния ден собственик на магазина. Ето защо опитал да се справи с проблема с подръчни средства. Той е открит в 05:50 часа на следващата сутрин. Полицията не съобщава за промилите в кръвта на изгнаника, но признава, че е успял да падне върху три каси бира и напълно да ги унищожи. И ако е бил в състояние да плати употребената стока на сутринта, всъщност е щяло да му се размине.

Днес срещу любителя на бира се води дело. Не се знае обаче дали то няма да се обърне в полза на клетия мъж, заключен не по свое желание и принуден да се сгрее с алкохол. Самият той е категоричен, че никога няма да се откаже от горчивата напитка.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: