Мечтаната работа! Обикаляш света и ти плащат

4 от 4 Снимки
Мечтаната работа! Обикаляш света и ти плащат
Снимка: instagram

4. Стюард/стюардеса или персонал на круизен кораб


Ако ви е писнало от сивия работен ден от 9 до 5 – скачайте на кораба. Средната заплата за стюардите е между 45 000 и 100 000 долара годишно. За служителите и техните семейства винаги има бонуси. Лошото е, че работните часове са над 80 на месец. При обслужващия персонал опциите за работна позиция са повече. Бонус е, че може да ползвате всички луксозни екстри на кораба.

Няма по-хубаво нещо от пътуванията. Те са нещото, което ни обогатява и сближава. Колкото повече култури опознаваме, толкова по-отворено е нашето сърце към околните. А отвореното сърце е извор на чиста проба любов.

Най-честата пречка пред желанието за пътешествия, са финансите. Ние обаче имаме решение. Какво ще кажете да ви плащат, за да пътувате?

В наши дни достигането до екзотични дестинации е все по-достъпно. Някои хора обаче стигат все по-далеч, като съчетават това с получаването на добри доходи.

Оказва се, че има начин да опознаем нови култури не само без да харчим и стотинка, а и като ни плащат. В галерията горе събрахме няколко начина как това да стане реалност.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: