Италианците определено знаят как да си угаждат. Като изявени ценители на хубавата храна те са виртуози в кухнята.
Кулинарните умения не са нещо, което се научава. Подобно на много занаяти – и тайните в готвенето се крадат. Трудно ще изкопчите от италианците как приготвят някои от привидно най-засуканите им манджи. Оказва се, че тайната за направата им е много проста и ефикасна.
Бързането и тревогата са неща, нетипични за италианците. При тях всичко става с лекота, финес и без много припиране. Това важи във всеки аспект от живота им – включително и кухнята.
Ако се научите да приготвяте храната си по техен пример – повече никога няма да искате да отидете на ресторант. От перфектна паста до използването на основни подправки - италианците са истински майстори.
Въпреки че беше трудно – успяхме. Ето кои са 15-те тайни, които от откраднахме от тези корифеи в кухнята: