Внимание, момичета! Ето как да разпознаете опитния сваляч

2 от 7 Снимки

2. Изчаква няколко дни, докато ви потърси отново


Влюбеният мъж няма търпение да види скоро жената на сърцето си. За сметка това класическият сваляч няма проблем да се скрие за няколко дни, докато интересът ѝ се засили.

Всяка жена мечтае да срещне принца на бял кон, с когото да свие любовно гнездо и да създаде голямо и щастливо семейство. Докато е в търсене на своята единствена и истинска любов обаче, може да ѝ се случи да попадне в капана на един особен тип мъже, които са доста опасни. Става дума за така наречените професионални свалячи.

Те са привлекателни, страстни и неподражаеми и флиртовете с тях са изпълнени с голямо вълнение, но въпреки това тези мачовци не са готови да предложат нищо.

Те се стремят само към плътски удоволствия и когато ги получат, веднага насочват вниманието си в друга посока. Жената, която се е поддала на чара им, пък се чувства използвана и изиграна.

За да не попадате и вие в подобна неприятна ситуация, вижте как да разграничите опитния сваляч от останалите представители на силния пол.

Има признаци, които издават тази порода мъже, и ако ги видите в нашата галерия, ще знаете как да се предпазите навреме от подобни опасни съблазнители.

5
Общо гласували: 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: