Избери си карта ТАРО и виж бъдещето си!

8 от 10 Снимки
Избери си карта ТАРО и виж бъдещето си!
Снимка: millionairessaying.com

8. Магьосник


Подобно на името на картата, на вас също ще ви се наложи да се проявите като нещо повече от човек. Предизвикателствата, които ще се изправят пред вас за в бъдеще, няма да са лесни. За да се справите, ще трябва да сте на ниво. Дайте всичко от себе си, ако сте в заплетена ситуация. Не се свенете да използвате най-мощните оръжия, в лицето на добротата и силата на духа си.

Паранормалният свят съществува, дори да не вярвате в него. Има хора, които са надарени или по-скоро – проклети с дарбата да са в контакт с него. Той е навсякъде около нас, по всяко време и на всяко място, макар да остава невидим за очите ни.

Картите Таро са един от древните пророчески артефакти. Изборът, който правим сред тези магически предмети, е пряко повлиян от нематериалния свят. Никой до този момент не е могъл да обясни мистерията около техните точни пророкувания. И не трябва, защото тогава магията ще бъде безвъзвратно загубена.

Картите Таро се използват от гадатели от всички краища на Земята. Традицията е стара и датира от векове. С тях се гадае за миналото и бъдещето.

Днес ще погледнем във вашето настояще. Изберете си карта и вижте в галерията какво ви предстои съвсем скоро.

4.7
Общо гласували: 6
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: