Живият Кен премахна и ребрата си!

Живият Кен премахна и ребрата си!
Снимка: Instagram

Родриго Алвес, по-известен като живият Кен, претърпя поредната си шокираща трансформация. Той махна ребрата си.

Алвес е поредният последовател на тенденцията хората да се стараят да заприличат на живи кукли с помощта на пластичната хирургия. След куп операции, отскоро мъжкото Барби стана и първият мъж в света, който си е премахнал 4 ребра по собствено желание.

Родриго е категоричен, че просто нямало как да не се подложи на операцията. Причината е, че заради цялостно измененото му телосложение саката му винаги са му били тесни. Днес, напълно възстановен от интервенцията, той вече няма нужда да ги преправя, защото те до едно му стават. Единствените ощетен е личният шивач на мъжа, който ще остане без работа.

Операцията по премахване на ребрата е опасна за Алвес. Той иска да му премахнат шест ребра и посещава трима различни лекаря, за да се консултира. В крайна сметка те успяват да отстранят само 4, но и така мъжът е доволен.

За визията си Родриго споделя, че е била едно дълго приключение. Днес той е щастлив от начина, по който изглежда, защото определено се откроява и не изглежда нормално. Само на носа мъжкият Кен има 10 операции. След последната той диша почти нормално, но смята, че може и по-добре. Част от носа му е реконструиран чрез използването на едно от ребрата му.

Въпреки че е доволен от резултатите, Родриго признава, че е започнал трансформацията си твърде рано. А това върви ръка за ръка с определени грешки. Мъжката кукла Барби не окуражава никой да следва примера му. Въпреки това с гордост говори за 60-те си операции.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: