Ето как изглежда перфектният мъж в 18 държави

Перфектният мъж
Снимка: cosmopolitan.hu
Перфектният мъж

Живеем във време, в което сме наясно, че здравето, увереността и благосъстоянието на мъжа са много по-важни от начина, по който изглежда. И все пак, ако попитате как изглежда перфектното тяло на силния пол, ще получите много и крайно различни отговори.

Някои може да харесват мъже с нормално тегло. Други предпочитат слабите, а трети – по-пухкавите. Оказва се, че във всяка държава хората имат различна представа и възприятия за перфектното тяло на мъжете.

Американски сайт стартира уникален проект през миналата година. Той бе наречен Възприятията за съвършенство и показа как изглеждат перфектните тела на жени в 18 страни. Проектът се превърна в истински хит и създателите решиха да направят същата класация и за мъжете.

За целта бе използвана снимка – автопортрет, на един от фотографите на фирмата от Ню Йорк. Тя бе дадена на дизайнери от различни страни, които да я прекроят, така че да покрива представите за красота в тяхната страна.

Всички дизайнери, 11 жени и 8 мъже, създадоха свои собствени версии на снимката. Проектът показва, че не само жените биват поставяни в калъпи за красота и визия.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: