4 причини да заспивате голи! Станете по-богати и по-здрави

2 от 4 Снимки

2. Качествен сън


Когато спите, мозъкът ви отстранява токсичните протеини от невроните, които се образуват в будно състояние. Уловката е, че той прави това адекватно, когато спите дълбоко. Ако не сте заспали дълбоко, токсините нарушават способността ви да мислите на следващия ден. Понижаването на температурата на кожата увеличава дълбочината на съня и намалява буденията. Свалянето на дрехите е чудесен начин да намалите температурата на тялото без да променяте температурата в стаята.

Да спи гол, може всеки. Макар да живеем в свободен свят, малцина се радват на естествения вид на тялото си. А определено има защо.

По-лесно заспиване, намаляване на стреса, отслабване и повече пари – не, това не са желанията ни за Новата година. Всичко това може да получим само с едно действие – като свалим дрехите си.

Има много методи и техники, които се опитват да ви помогнат да подобрите живота си. Никоя от тях обаче не е толкова проста и ефективна, като спането без дрехи. Убедете се сами. Какво ни носи спането голи, вижте само в нашата галерия.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: