Руската Рапунцел пребори косопада! Съветите ѝ за дълга коса вдъхновяват мнозина

Руската Рапунцел пребори косопада! Съветите ѝ за дълга коса вдъхновяват мнозина
Снимка: Instagram

Анастасия Сидорова, по-известна като Руската Рапунцел, пребори косопада. Тя дава безпогрешни съвети, които вдъхновяват хиляди да пуснат дългата си коса.

Анастасия работи като трихолог и помага на хиляди жени да постигнат мечтаната дълга коса. Препоръките си тя споделя в Инстаграм. Истинското доказателство, че съветите ѝ действат, е самата тя.

Когато навършва 18 години, косата на Настя започва да пада. Тя чува страшната диагноза андрогенетична алопеция - наследствена плешивост, но не се отчайва. Напротив – това е деня, в който момичето започва най-голямата и важна битка в живота си.

Днес, 5 години след като всички лекари са убедени, че Настя ще остане без коса, тя има дебела плитка до под кръста. Освен това има още

договор с Pantene и над 350 000 последователи в Instagram.

Диагнозата насочва Настя към професията на живота ѝ. Днес тя е професионален козметичен трихилог и помага на хората, които мечтаят да имат дълга коса.

Опитът на руската Рапунцел е доказателството, че няма диагноза, с която да не можем да се преборим. Резултатите ѝ са следствие на комплексен подход и правила, към които се придържа от години.

Анастасия се справя успешно с трихилогията. Тя е един от малкото специалисти в областта си, които доказват, че съветите им действат нагледно, върху себе си. Руската Рапунцел /разгледай галерията/ е изключително красива и обаятелна, изпълнена с нежност и чувство за стил, което я прави популярна не само сред женската, но и сред мъжката аудитория.

Вижте съветите на Анастасия, ако и вие мечтаете за дълга и здрава коса.

- Откажете се от диетите. Менюто трябва да е балансирано и питателно;

- Избягвайте стреса;

- Използвайте специфични продукти за вашия тип коса.

- Правете [подхранваща маска за коса] най-малко два пъти седмично;

- Маслата са особено полезни за косата. Едно от най-полезните е маслото от авокадо;

- Редовно премахвайте цъфналите краища на косата. Това е част от редовната грижа за косата;

- Ако губите повече от 50-100 косми на ден, е добре да потърсите съвет от специалист.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: