Петте неща, с които сами стопирате насладата от любовния акт

5 от 5 Снимки

5. Не се обичате достатъчно


Ако човек сам не обича себе си, няма как и другите да го обичат. Това, че сте във връзка не означава, че вече няма да имате време за себе си. Поглезете се с маникюр, масаж или просто мастурбирайте – поне веднъж седмично. Много жени забравят да отделят време за самостоятелно удоволствие, когато вече не са сами. Научните изследвания са доказали, че мастурбацията може да подобри сексуалния апетит и възбудата. Любовта към себе си е прекрасен начин да преодолеете депресията и да презаредите батериите.

Жените в наши дни живеят много по-добре от своите предшественици, но въпреки това продължават да се оплакват и все за нещо негодуват. С поведението си пък само отблъскват противоположния пол и се лишават от удоволствието, което мъжете могат да им предложат.

В последно време ставаме свидетели на нарастване на сексуалната чувствителност. Това проправя път за сексуално освобождение на жените. Въпреки положителните промени много дами все още изпитват трудности да общуват пълноценно с партньорите си и да водят задоволителен сексуален живот.

Някои от тях са недоволни от тялото си, докато други страдат от това, че не могат свободно да изразяват сексуалните си нужди. Но постигането на сексуално удовлетворение е възможно, ако жените се преборят със своята несигурност и спрат да правят някои често срещани грешки. Кои са те можете да видите в нашата галерия.

4
Общо гласували: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: