Женски работи: Ползите от цикъла

2 от 5 Снимки

2. По-добро възприемане на информация


Докато сте в цикъл, лявата и дясната половина на мозъка ви работят в добър синхрон. Това ви прави много по-сензитивни към всяка информация, която възприемате. Добра идея е да запишете какви са вашите мечти и надежди. Запитайте се какви са най-важните аспекти от вашия живот и доволни ли сте от тях. Периодът е добър да се вгледате в себе си и да се разделите с нещата и най-вече чувствата, от които нямате нужда.

Голяма част от жените, а може би всички до една, мразят месечния си цикъл. Свързан с болки и емоционална нестабилност, той наистина не е от най-приятните моменти в и без това трудното ежедневие.

Резки промени в настроението, допълнителна нервност, а често и болка – това са само част от неразположенията, но менструацията има и своите положителни черти. Дори да не ви се вярва, това е самата истина.

Ако гледате на цикъла като на ежемесечен проблем, то е време да осъзнаете и неговата положителна страна. Знаем, че всяка кофти ситуация ни учи или ни носи нещо добро. Това важи и за онзи период от месеца. Вижте в галерията ни все пак са неговите добри страни.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: