Забавни пожелания за Честита Баба Марта

Забавни пожелания за Честита Баба Марта

Отбелязването на Баба Марта е един от най-хубавите празници, с който всички си пожелаваме здраве, късмет и пролетно настроение. Мартеничките изникват навсякъде около нас - в големите магазини, из уличните сергии или пък дори сами се заемаме с дейността по направата им.

Не е достатъчно обаче да подарите мартеничка на любимите си хора, но и да им пожелаете нещо. Ако разполагате с достатъчно време, определено е по-добре да сътворите свое лично пожелание за конкретния човек.

В наши дни, за съжаление, сме твърде заети и се обръщаме за помощ към готовите пожелания, които виждаме изписани на картички или пък в интернет.

Въпреки огромното разнообразие от пожелания за честита Баба Марта, които можете да използвате „на готово“, ние решихме да ви спестим пак време и да подберем пожеланията спрямо това към кого ги отправяте.

Едно е да пожелавате нещо на близък приятел, на собствения си мъж/жена и съвсем друго, ако отправяте пожелания на родителите или на децата си. Ето няколко идеи за пожелания за Баба Марта, които подбрахме спрямо това към кого трябва да са отправени.

Пожелания за Честита Баба Марта, предназначени за родители или роднини

- Днес Баба Марта бърза мартеничка да ти върже. Да ти върже за здраве и късмет и 100 години берекет!

- Нека моята мартеница към теб да я носиш в сърцето си и тя да ти дава много здраве и сили. Продължавай бодро напред, където те чака небивал успех!

- Честит 1 март! Нека усмивката ти често да огрява лицето ти, а в сърцето си да носиш само любов, мир и спокойствие!

- Пролет пуква, птички пеят и Баба Марта бърза мартеничка да ти върже. Да ти върже за здраве и късмет и много берекет!

Честита Баба Марта

- Пожелания за Честита Баба Марта, предназначени за половинката :

- Пожелавам ти по случай Баба Марта да имаш място да събереш цялото здраве, щастие, любов и секс, които ще ти се стоварят днес!

- Пожелавам ти мартенско настроение през цялата година, пълно с много слънце, любов и семеен разкош!

- Много мартенско, пролетно и слънчево настроение ти пожелавам. Успехите ти да се множат, работата да ти спори, а ти все така желан/а и обичан/а да бъдеш!

- Нека Баба Марта те дари с всичко онова, което не успя да постигнеш до сега. Заслужаваш най-доброто, за това вдигни глава и напред върви по-горд/а от всякога!

Хумористични пожелания за Честита Баба Марта за близки приятели

- Пожелавам ти пролетни емоции и успехи да имаш винаги. Нека щастливите и слънчеви дни, пътешествията и купоните да запълнят годината ти!

- Честита Баба Марта, приятелю! Живей дълго, но бъди млад в сърцето си и буен в душата си!

- Желая ти много късмет в любовта, но внимавай да не се влюби в тебе Баба Марта. Честит празник!

Пожелания за Честита Баба Марта, предназначени за деца:

- Честита Баба Марта, мило дете. Желая ти много забавни дни и безгрижни слънчеви дни!

- Честита Баба Марта, мое дете. Не спирай да се усмихваш, играеш и веселиш, защото това ме прави най-щастливият човек на земята. Бъди благословен, здрав и силен!

- Подарявам ти мартеничка, която да ти носи късмет в училището и живота. Нека детето в теб винаги да те напътства със своята доброта и неподправена обич!

- Нека първият щъркел, който видиш ти донесе здраве, щастие, но и късмет, за да сбъднеш своята детска мечта!

Вижте още забавни коледни пожелания.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: