Закачливи пожелания за добро утро

Закачливи пожелания за добро утро

Утрото дава нов старт на деня и задава настройката, както и енергията, с която ще се подготвим за предизвикателствата, които ни очакват. Пожеланията за добро утро обаче допринасят значително за повишаване на настроението и започването на деня с усмивка.

Поднасянето на пожелания за добро утро са жест, с който можете да подарите добро настроение на свой близък или познат. Те могат да бъдат свързани с работа, с образование или да носят хумористичен заряд.

Във всеки от случаите обаче пожеланията за добро утро могат да бъдат повод да зарадвате някого с настроение и енергия за новия ден.

Ето и няколко идеи за закачливи пожелания за добро утро:

Пожелания за добро утро за приятел

Ставай, не можеш да спиш цяла вечност! Не забравяй, че имаш задачи за деня, работа за вършене, трафик за преодоляване и още куп други неща… Междудругото, добро утро, пожелавам ти ползотворен и усмихнат ден, с по-малко стрес и повече поводи за усмивки! Обади ми се по някое време, да разменим някоя клюка и да разкажеш как ти минава денят!

Пожелания за добро утро за роднина

Закачливи пожелания за добро утро

Мамо, добро утро! Само исках да ти пожелая днес да се ядосваш по-малко, да се усмихваш повече, да не се караш с колегите, да не ми се сърдиш и на мен, да си по-ведра, по-енергична и денят да ти мине с лекота! Моля, остави си сила, за да ми направиш от любимия кекс довечера.

Добро утро, скъпи тате! Знам, че за днес имаш около милион задачи, безброй работни задължения и трябва да пазаруваш, но аз за бързо исках да ти кажа, че ти пожелавам усмихнат и ползотворен ден, както и успехи във всяко начинание.

Пожелания за добро утро за колега

Веднага се събуждай, за да не закъснееш пак за работа. Да ти припомня колко работа имаме за вършене, затова се оправяй бързо и ела в офиса веднага щом отвориш очи. Докато бързаш и се напрягаш за натоварения ден, аз наминавам да ти пожелая добро утро и да ти кажа, че ти взех от любимото дълго кафе с мляко и две лъжички захар. Чакам те, ставай бързо!

Пожелания за добро утро за любимия човек

Закачливи пожелания

Мило, ставай възможно най-бързо, защото вече искам да ти чуя гласа и да те видя за любимата прегръдка. Скучно е да спиш, когато има толкова неща за правене. Междудругото, добро утро, обичам те и те чакам да обсъдим следващата дестинация и плана ни за деня.

Вижте още:

- Забавни коледни пожелания;

- Традиции и пожелания за Коледа.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: