Перфектните секс партньори за всяка зодия

Перфектните секс партньори за всяка зодия

Дори и в сексуалните отношения има перфектни партньори, които ще ни паснат идеално. Някои зодии си подхождат повече, а други по-малко в леглото.

Ако и вие сте в търсене на вашата половинка, тогава ще ви е интересно да разберете с коя зодии си подхождате в секусален план.

Перфектните секс партньори за всяка зодия

Овен

Хората от този зодиакален знак са изключително горещи в леглото и обожават да действат бързо, затова не чакайте много романтични постъпки от тях. Те просто са почитатели на по-грубите и енергични любовни приключения.

Сексуално подходящи партньори са: Лъв, Стрелец, Близнаци, Водолей

Не обичат ванила сексът, а предпочитат по агресивните игри в леглото. Обичат да експериментират и да опитват различни нови предизвикателства с човека до тях.

Телец

Представителите на тази зодия са истински прелъстители, като това важи, както за мъжете, така и за жените. Те знаят как да доставят удоволствие на половинката си, но и винаги искат да получават необходимото внимание. Обожават секса без усложнения и могат да ви накарат да викате от удоволствие и наслада в леглото.

Перфектните секс партньори за всяка зодия

Сексуално подходящи партньори са: Дева, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Въпреки постоянното си желание за удоволствие, хората от зодията Телец са традиционалисти. Не обичат да се използват различни стимуланти, като например играчки, а искат да получават и да доставят удоволствие на човека до тях по традиционния начин.

Близнаци

Представителите на зодията се възбуждат първо умствено, а едва след това и физически. Обожават горещите нощи, както и мръснишките разговори. Възбуждат се от идеята за секс навън, но все пак това са по-скоро фантазии, тъй като Близнаците обожават да си мислят различни мръснишки истории.

Сексуално подходящи партньори са: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец

Еротичните разговори ги побъркват, както и експериментите на нови пози в леглото. Въпреки това е важно да запомните, че те харесват свободата си и никога не биха я жертвали за нищо на света, затова в никакъв случай не ги ограничавайте.

Рак

Те са много емоционални, като са почитатели на моногамните връзки. Имат собственическо чувство и държат много на човека до тях. В леглото са експериментатори, но винаги искат това да си остане само между вас. Възбуждат се и от различната вкусна храна, която им действа като истински афродизиак.

Сексуално подходящи партньори са: Телец, Дева, Козирог, Скорпион, Риби

Лъв

Винаги искат да са центъра на Вселената, като това важи и за експериментите им в леглото. Искат винаги да им се възхищават и да им аплодират за всеки един успех. Едновременно с това са много секуални и притежават особена енергия, която привлича отсрещния пол.

Сексуално подходящи партньори са: Овен, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей.

Ако искате да ги подлудите в леглото, тогава просто не спирате да ги хвалете и ще ги побъркате секуално. Не обичат да бъдат командвани, включително и в леглото, тъй като предпочитат да имат доминантна роля във връзката.

Дева

Перфектните секс партньори

Харесват романтиката и красивата обстановка по време на техните сексуални игри. Обожават експериментите, като така например винаги са готови да добавят нещо ново в секса, като различни играчки за разгрявка в началото. Обичат изненадите и харесват да им четете поезия, тъй като подобни жестове на внимание ги побъркват.

Сексуално подходящи партньори са: Телец, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Везни

Представителите на зодията са истински перфекционисти, като това важи и за приключенията им в леглото. Обожават умствените стимули, които ги побъркват. Готови са да опитват различни нови неща в леглото и да преоткриват границите си на секуалното удоволствие.

Сексуално подходящи партньори са: Близнаци, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец

Перфектният афродизиак за тях е красиво декорираната спалня с листа от рози и свещи, тъй като романтиката за тях е много важна част от връзката им. Като цяло обстановката, където ще правят секс за тях е от съществено значение и не биха се отдали на любовни утехи в евтин мотел например.

Скорпион

Всички знаем, че именно това е най-сексуланата зодия в зодиака и винаги са готови да опитват различни нови неща. Изключително разкрепостени са и винаги има мръсни мисли в главата си, които искат да сбъднат наяве. Обожават дългия секс в различни пози, а не скучната любов за 5 минути.

Сексуално подходящи партньори са: Рак, Риби, Близнаци, Везни, Водолей

Имат огромен сексуален апетит и винаги ги привличат нестандартните сексуални практики, а освен това искат да контролират ситуацията дори в леглото. Ако се срещате със Скорпион, тогава бъдете готови за много различни сексуални експерименти.

Стрелец

Представителите на тази зодия знаят как да ви накарат да се чувствате на седмото небе удоволствие. Те винаги са отворени за експерименти, но в границите на разумното.

Сексуално подходящи партньори са: Овен, Лъв, Близнаци, Везни, Водолей

Изключително авантюристични личности са и обожават новите места, където да правят нестандартен и див секс. Харесват смелите приключения, защото не понасят скуката и монотонността във връзката.

Козирог

Перфектните секс партньори за всяка зодия

Те са истински работохолици, но това не се отнася само за професионалния им живот, но също така важи и за секуалните им връзки. Обожават страстта и са истински ненаситни, търсейки любовни утехи във всеки един момент със своята половинка.

Сексуално подходящи партньори са: Телец, Дева, Рак, Скорпион, Риби

Възбуждат ги успелите и умни личности, които знаят какво искат от живота си и как да го постигнат. От друга страна не обичат спонтанността и нарушаването на личния им график ги изнервя изключително много.

Водолей

Хората от тази зодия са свободомислещи и доста ексцентрични по своята натура. Умствената стимулация им действа като безумно силен афродизиак, като винаги са готови на смели експерименти в леглото, ако нещо им звучи интересно и любопитно.

Сексуално подходящи партньори са: Близнаци, Овен, Лъв, Стрелец

Обожават да си говорят по цели нощи, като не харесват скучните личности. Свободата е важна и неотменна част от връзката им, затова никога не ги ограничавайте.

Риби

Могат лесно да се нагаждат спрямо вашите желания и предпочитания в леглото. Обожават ролевите игри, играчките и като цяло смелите експерименти.

Сексуално подходящи партньори са: Скорпион, Рак, Телец, Дева, Козирог

Истински мечтатели са и винаги витаят в облаците, живеейки в свой собствен розово свят. Не харесват хладното отношение, тъй като са много емоционални, като търсят това и в своята вторая половинка.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: