Невероятна промяна! Тийнейджърка отслабна ударно за бала си

Невероятна промяна! Тийнейджърка отслабна ударно за бала си
Снимка: Instagram

Хората искат да отслабнат по различни причини. Някои се борят със здравословни проблеми, а други имат нужда да повишат самочувствието си.

За тийнейджърката Джоузи от Австралия мисълта, че не може да изглежда както в мечтите си, се оказва водеща. Едва 16-годишна, тя предприема тежко пътуване към бленуваното тяло и две години по-късно всички виждат нейната невероятна промяна.

Джоузи има живот, който е присъщ за много от съвременните тийнейджъри. Тя прекарва значително време пред компютъра, движи се малко, консумира бърза храна и газирани напитки. Когато качвайки се на кантара вижда, че тежи цели 127 килограма обаче, осъзнава, че е крайно време за промяна.

Взимайки това трудно решение, момичето се отдава на редовни тренировки и се отказва от вредните навици. Подбира по-внимателно менюто си и се стреми да си поставя малки цели всеки ден. Така, с подкрепата на своя баща, който също иска да отслабне, тя успява да свали много от килограмите си.

Тийнейджърката Джоузи
Снимка: Instagram

Днес Джоузи е на 18 години и тежи 63 кг. Тя е напълно променена и новата ѝ визия се вижда най-добре на нейния бал, когато тя се появява в официална рокля. Разгледайте галерията, за да видите и вие преобразяването на тази млада жена. Нека то е вдъхновение за всички, които се борят със зависимостта към храната и хранителните разстройства.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: