Първото, което видиш, показва къде грешиш в любовта

3 от 3 Снимки

3. Скали


Изпитате ужас от сближаването. Външно може и да изглеждате смели, но вътрешно сте като малко дете, което се страхува, че ще бъде наранено. Затова не допускате твърде близо хора от противоположния пол. Но ако не се доверите на някого, никога няма да опознаете истинската любов. Време е да се отпуснете и да се наслаждавате на близостта си с хората.

Любовта е най-великото чудо и това, за което всеки от нас копнее. Но за жалост откриването на подходящ партньор не е много лесно. Все повече хора срещат трудности в това да създадат стабилна връзка и да запазят щастието си.

В началото всичко върви добре, но после всичко се променя. Когато първоначалната еуфория отмине, идват и трудните моменти. Много често отношенията между двама души приключват още преди да са се развили истински.

Тогава обикновено търсим вината в другия. А истината е, че тя може да се крие и в самите нас. Точно това имате възможност да разберете днес.

Узнайте какви ви пречи да сте истински щастливи в любовта. За да разберете отговора погледнете картината и кажете кое е първото, което виждате. Брадат старец, птици или скали. В галерията ще намерите какво разкрива всяко едно от изображенията.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: