Първото, което видиш, показва къде грешиш в любовта

2 от 3 Снимки

2. Птици


Вашите амбициозни очаквания често се оказват причина да страдате в любовта. Сами си изграждате илюзорен образ на човека до вас, а когато той започне да показва истинското си Аз, това не ви удовлетворява. Нашият съвет е да приемате хората с всичките им странности и да очаквате по-малко от тях.

Любовта е най-великото чудо и това, за което всеки от нас копнее. Но за жалост откриването на подходящ партньор не е много лесно. Все повече хора срещат трудности в това да създадат стабилна връзка и да запазят щастието си.

В началото всичко върви добре, но после всичко се променя. Когато първоначалната еуфория отмине, идват и трудните моменти. Много често отношенията между двама души приключват още преди да са се развили истински.

Тогава обикновено търсим вината в другия. А истината е, че тя може да се крие и в самите нас. Точно това имате възможност да разберете днес.

Узнайте какви ви пречи да сте истински щастливи в любовта. За да разберете отговора погледнете картината и кажете кое е първото, което виждате. Брадат старец, птици или скали. В галерията ще намерите какво разкрива всяко едно от изображенията.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: