Тя спря месото за 9 месеца и вижте какво се случи с тялото ѝ

1 от 4 Снимки

1. Хронична умора


Най-сериозния минус, който Лена трябвало да преглътне по време на 9-месечния си експеримент, е хроничната умора. дори ранното лягане не ѝ поминало да се чувства свежа на сутринта. Едва е успяла да става на време, да спортува и да ходи на лекции, а преди не е имала подобен проблем.

През октомври 2016 година студентката Лена решава да спре консумацията на месо за 9 месеца, а нейният експеримент разбива всички митове за вегетарианството. Момичето е категорично, че спирането на месо има последствия върху тялото.

Според нея най-ценният урок след опита е да не следвате тенденциите, представени от някои влагъри, а да се вслушвате в собсвеното си тяло.

Лена е решила да спре месото, защото консумацията му никога не ѝ е допадала и случайно попаднала на видео, в което влогърка разпалено обяснявала как откъсът от месо коренно променил живота ѝ.

Тя изглеждаше слаба, жизнена и с великолепна кожа и затова реших да опитам, споделя Лена. Тя решила да спре месото и да хапва предимно плодове, зеленчуци и риба.

Докато е избягвала месото, тя казва, че най-големият ѝ проблем били близките и роднините, които не спряло да ѝ натякват колко лошо е да не се яде месо. Другият голям минус от експеримента е, че рибата не е никак евтина и трябва да харчите парите си за храна.

Но пък ставате доста креативни по отношение на храната и започнала да измисля нови ястия с наличните продукти. Останалите плюсове и минуси може да видите в нашата галерия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: