Вижте как Слънцето вижда кожата ви (СНИМКИ)

1 от 8 Снимки
Вижте как Слънцето вижда кожата ви (СНИМКИ)
Снимка: YouTube

Със сигурност сте чували колко важно е предпазването от слънце със слънцезащитен крем, но ако досега сте смятали, че можете да пренебрегнете този съвет, трябва да разгледате снимките в нашата галерия.

Те показват как ще изглежда кожата ви на слънце, ако не е защитена. Силното слънце предизвиква преждевременно стареене, изсушава кожата, причинява пигментни петна и увелича риска от рак на кожата.

Използването на слънцезащитни продукти е задължително през цялото лято, а не само когато сте на плажа. През летните месеци кожата ви има нужда от защитен филтър, който да я предпазва.

Но макар и да сме го слушали постоянно, със снимките от видеографът Томас Леверит може да видим какъв е негативният ефект на незащитената от слънцето кожа.

Леверит е помолил случайни хора от улицата да погледната лицето си под ултравиолетова светлина. По този начин щетите на слънчевите лъчи се виждали съвсем ясни.

А когато се намазали със слънцезащитен крем, под ултравиолетова светлина се виждало защитното покритие, което продуктът създава за кожата ни.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: