Посочи кой тип фигура е твоят мъж и виж каква мрачна тайна крие

1 от 8 Снимки
Посочи кой тип фигура е твоят мъж и виж каква мрачна тайна крие
Снимка: testmind.ru

1. Нарцис


Харизматичен, талантлив, красив – той запленява всички. Веднъж щом се влюбите в него, няма как да спрете да го желаете. Дамите с такива мъже до себе си обикновено също са малко или много нарциси. В мъжа до себе си виждате отражение на себе си. Взаимоотношенията ви са пълни с нарцисизъм, арогантност и перфекционизъм и са лишени от спокойствие и уют. Партньорите лесно преминават тънката граница между любовта и омразата. Ако не се излекувате от вродения нарцисизъм, нямате бъдеще.

Изборът на партньор в живота никога не е лесен. Дори да сте намерили човек за себе си, вътрешно винаги се питате дали той е най-правилният.

Всеки човек привлича различни хора в живота си. Причините за това са най-разнообразни. Според психолозите този, който стои редом до нас в живота, ни помагат да идентифицираме нашите основни проблеми - от детството до минали сериозни взаимоотношения.

Дамите, които не спират да се колебаят, лесно могат да разберат какво ги очаква. В зависимост от това какъв мъж сте привлекли до себе си, можете да разберете какво наистина се случва дълбоко вътре във вас.

За да разберете всичко за него, а и за себе си, изберете напълно честно какъв тип е мъжът до вас спрямо картинката. След това проверете в нашата галерия и ще узнаете нещо неподозирано.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: