Тест за жени: Добра домакиня ли си?

4 от 4 Снимки

4. 50/50


Знаете кое кога трябва да се почисти и го правите, но само, когато се налага. Не се впрягате излишно. В интериора залагате на минимализма, който осигурява естествена чистота и уют. Това е може би най-хитрото решение.

Жената е уникално същество. Докато върти перфектно домакинство, тя е способна да изгради сериозна кариера – нещо, което е непосилно за повечето мъже. Домакинската работа за нея е дълг, който изпълнява като призвание на живота си.

Жената е тази, която се грижи за къщата и дома – това остаряло правило важи и до днес. В миналото това е било нейно основно задължение, а днес го съвместява с куп други задачи и задачки. И най-странното е, че успява и се справя завидно добре. Е, не всичко дами успяват да са добри домакини, но пък кой е добър във всичко, което прави?

Интериорът в един дом говори много за домакинята. Той дава информация за вашите навици в семейната среда. Ако се чудите доколко добра сте в домакинската работа, тук сме приготвили един интересен тест за вас.

Изберете един от комплектите чаршафи – този, за който си мечтаете, или този, с който вече разполагате. След това прочетете какво говори картинката за вас.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: