7 неща, за които Ема Уотсън обича да харчи парите си

7 от 7 Снимки

6. Часовник Tank Solo


Часовниците на тази марка са истинска класика. Известни със своята простота и елегантност, те са пръв избор за Ема. Тя предпочита часовника си в злато – тънък, опростен и забавен. Това е може би най-скъпата прищявка на звездата, но като млада милионерка тя определено може да си позволява по нещо луксозно от време на време.

Ема Уотсън е жена в истинския смисъл на думата. Тя започна да гради образа си в киното още като момиче. За пръв път се появи на големия екран с ролята си на Хърмаяни Грейнджър в поредицата Хари Потър и се превърна в звезда. В последното десетилетие тя порасна, изигра няколко ключови роли и се превърна в любимка на публиката.

Не само превъзходната ѝ актьорска игра кара обществото да обожава Ема. Тя е въплъщение както на красотата, така и на интелекта, а това е много ценно в наши дни.

Въпреки успешната си кариера Ема винаги е възприемала образоването си като приоритет. Тя завърши висшето си образование в университета в Браун. След като се дипломира, тя се превърна в пръв говорител на феминизма. Речите на Ема за равенството между половете са впечатляващи. Тя се възползва от всяка публична изява, за да изрази мнението си за борбата срещу мъжкото потисничество.

Едно от нещата, които феновете на Ема не знаят, е, че тя има своите фетиши. За никого не е тайна, че тя печели милиони с ролите си в Хари Потър и дори още повече с всяка следваща роля. Но какво прави един толкова интелигентен, зрял интелектуалец с парите си? Е, вкусовете на Ема са уникални и може да ги видите в галерията горе.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: