Кое е твоето духовно животно според зодията? Виж тук

Кое е твоето духовно животно според зодията? Виж тук

Всеки зодиакален знак е свързан с определено духовно животно или стихия, които му помагат в живота и носи определени характеристики.

Кое е твоето духовно животно според зодията и как това животно ви помага, може да прочетете по-долу.

ОВЕН (21 март - 19 април)

Духовното животно на тази зодия естествено е овенът. Също както и животното, тази зодия се характеризира с огнен темперамент, смелост и страст. Могат да бъдат агресивни и често попадат в конфликти.

ТЕЛЕЦ (20 април - 20 май)

Духовното животно на зодия Телец е бикът. Това животно е отговорно за една от най-характерните черти на Телеца - те са романтични натури, търпеливи и безкрайно упорити. Бикът обаче е и тромаво животно и затова понякога Телците не са особено тактични.

БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)

Духовно животно според зодията

Много астролози асоциират Близнаците с феникса - променлив и жизнен, възраждащ се отново и отново. Фениксът носи онези толкова характерни черти за Близнаците, заради които хората ги мразят и обичат - бъбриви, очарователни, интелигентни и много умни. Съчетанието с управляващата планета Меркурий и елемента "въздух" само допринасят за тях.

РАК (21 юни - 22 юли)

Естествено, животното на зодия Рак е рак. Управлявани от водата и Луната, раците са дълбоко емоционални, много интуитивни и крайно верни, понякога до обсебеност. Те са всеотдайни и добри.

ЛЪВ (23 юли - 22 август)

Лъвът има скрит вътре в себе си лъв. Естествено! Огън и Слънце управляват характера на този знак. Те обичат да са център на вниманието, изключително горди са. Но са и много меки, любвеобилни и верни на тези, които обичат.

ДЕВА (23 август - 22 септември)

Девата е представена в човешки образ и всъщност няма свое животно, както другите. Девата обаче прекарва живота си в търсене на красивото и перфекционизма, също като представителите на този знак. Те са практични, умни и безкрайно верни на приятелите и семейството си.

ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври)

Везната също няма духовно животно, а по-скоро - духовен предмет. Те са изключително чувствителни и търсят спокойствие. Много рядко участват в конфликти. В любовния си живот са трудни за ангажиране, но веднъж направят ли го - може да очаквате да са верни и лоялни към партньора си.

СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионът и като животно, и като зодиакален знак имат отровно жило. Използват го основно, когато са наранени или застрашени от нещо или някого. Също като скорпион и тази зодия са подозрителни, когато усещат някакъв проблем. Ако обаче станете част от кръга им приятели, спечелили сте ги завинаги.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 21 декември)

Духът на тази зодия се състои наполовина от човек, наполовина - кон или кентавър. Също като коня и кентавъра тази зодия е независима и обича свободата и приключенията. Те процъфтяват във времена на промени и са в постоянно търсене на новото.

КОЗИРОГ (22 декември - 19 януари)

Духовното животно на Козирога е митично - морската коза. Тя е стабилна и трудолюбива. А Козирогът е една от най-честните зодии. Те могат да бъдат изключително емоционални, но и много практични. Обикновено на повърхността се проявява прагматизмът, а отдолу дреме емоционалността.

ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари)

Духовното животно тук е всъщност стихия - водата. Водолеят е носителят на вода, на живот. Благодарение на това, че е въздушен знак, той е остроумен и креативен, предпочита независимостта. Свободата е крайно необходима за неговото благополучие.

РИБИ (19 февруари - 20 март)

Рибата е водно животно, което живее всред красотата на морските дълбини. По същия начин и зодиакалният знак Риби са в постоянно търсене на красотата в живота. Те са грижовни и отдадени и търсят щастливия край. Предпочитат да имат до себе си силен партньор.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: