Тайните за красота на дамите от Южна Корея

1 от 5 Снимки

1. Маска със свинска кожа


Свинската кожа е богата на колаген, който пък е ценен за еластичността и младостта на кожата. Затова корейките варят парчета свинска кожа и когато изстинат, ги поставят за няколко минути върху кожата на лицето си.

В съвременния свят външният вид определено е от голямо значение. В Южна Корея обаче красотата е фикс идея не само за жените, но и за представителите на силния пол.

В азиатската страна манията по младежкия и свеж вид е толкова голяма, че можете да откриете всевъзможни козметични продукти, чайове и храни, които ви обещават да ви избавят от торбичките под очите, тъмните кръгове, петънцата, луничките, бръчките. На почит са дори и пластичните операции, като има цели квартали превърнали се в център на естетична хирургия.

Все пак не всяка от жените от Южна Корея има желанието и възможността да се подложи на такива скъпи и болезнени интервенции. Много от тях решават да заложат на изпитани трикове за красота, които са далеч по-евтини и приятни. Вижте в галерията ни кои са тайните хитринки за разкрасяване на дамите от Южна Корея.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: