Холивудските звезди, които изпълзяха от бедността

1 от 9 Снимки

1. Сара Джесика Паркър


Много преди да стане звездата от Сексът и градът Сара Джесика Паркър и семейството ѝ живеели от благодеянията на хора, които им помагали с пари, храна и дрехи. Много често парите не им стигали и неведнъж са оставали без електричество. Като дете Сара Джесика не е получава подаръци нито за Коледа, нито за рождения си ден, тъй като било цяло чудо, ако успеят да платят всичките си сметки. Днес състоянието на актрисата се равнява на 90 милиона долара.

Ако си мислите, че всички знаменитости за израснали сред пари и разкош, помислете пак. Някои от тях са израснали в бедност и лишения, но са се борели и днес са едни от най-богатите хора на планетата.

Техните истории може да ви вдъхновят и да ви докажат, че няма значение от къде си тръгнал, а колко далеч си стигнал. С упорита работа и вяра в себе си човек е способен да върши чудеса.

Не си мислете, че средата е най-определящият фактор, от който зависят вашето щастие и успехи.

Има много хора, отгледани от богати родители, които са пропилели възможностите си, а има и хора като звездите в нашата галерия, които са тръгнали от нулата, а днес са имена, които всички познаваме.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: