Чудо е! Лечител от Кривина лекува рак с ръцете си

Лечител от Кривина
Снимка: newsbp.com
Лечител от Кривина

Лечител от Кривина лекува всякакви болести, включително рак, с ръцете си. Хиляди хора го боготворят.

Името на изцелителят е Красимир Петков. Неговите възможности предизвикват смут в медицинските среди. Народът обаче е луд по него. Легендата, която се носи от уста на уста, гласи, че лекува всички болести, включително и рак.

Народът буквално е полудял по този невероятен човек. Макар медиците да оспорват постиженията му, те са факт. Той е избавил стотици от смъртоносни болести и много здравословни проблеми.

Петков не крие методa си за лечение, дори напротив – той го разкрива на колкото се може повече хора, за да се възползват и те. А той е толкова прост, че чак не ни се вярва.

Красимир не кара хората да пият някакви илачи, специални отвари или други билкови течности, както правят много негови колеги. Като лечителите в далечното минало той използва само ръцете си, които поставя на болното място и/или там, където е туморът.

От дланите на лечителя се излъчва невероятна енергия. Заедно с молитвите, които отправя към Бог, той се бори с най-жестоки болести. Той лекува рак, макар лекарите да са категорични, че болестта не може да бъде изцерена по този начин.

Изцерените са толкова много, че днес Красимир вече не ги помни. Те обаче винаги намират начин да му се отблагодарят. В приемната му винаги е пълно с хора, които идват болни, а си тръгват напълно здрави.

Един от случаите на Красимир е наистина уникален. Майка води синa си, който е с тумори по цялата си ръка. В болницата са категорични, че детето няма да се излекува. Последната надежда за семейството е лечителят. Той успява да изцери момчето напълно. Красимир просто слага ръката си на туморите, един по един ги лекува и от тях не остава и помен.

Лечителят от Кривина лекува още туберкулоза, дископатии, дори психични заболявания. Той помага и на жени, за които докторите казват, че никога няма да се радват на рожба.

В миналото Красимир е барман. По неизвестни причини той влиза в затвора и се опитва да се самоубие. Тогава му проговаря Бог. Той излиза чист като сълза и започва да лекува.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Анонимен
Анонимен
25.05.2020 18:58
ЛЕЧИТЕЛЯТ КРАСИМИР ПЕТКОВ НЕ ЖИВЕЕ В КРИВИНА,А В БОТЕВГРАД,ТАМ МОЖЕ ДА ГО ТЪРСИТЕ!!!
Тел.0893950295
0
0