Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа към какво си пристрастен

2 от 12 Снимки

Телец – Храна


Телецът изпитва особена привързаност и влечение към храната. Макар да се смята за най-уравновесеният зодиакален знак, той има едно слабо място и това е именно сладкото похапване.

Живеем в свят, в който хората отказват да бъдат категоризирани и поставяни в рамки. Това е твърде интересно, като се имапредвид огромният брой на хора, които ежедневно и с нетърпение четат хороскопа си за деня.

Според проучване 58% от 18-24-годишните американци вярват, че астрологията е наука. В последните години скептицизмът по отношение на предсказанията намалява и вече е в реда на нещата да срещнете млади и образовани хора, обсебени от своите зодиакални знаци. Въпросът е какво провокира всички това?

Астрологията дава на хората оправдание за техните не чак толкова позитивни черти на характера и реакции в дадени ситуации.

Не съм виновна, просто съм Везни и затова правя така – доста удобно оправдание. Освен това болшинството от хороскопите се оказват верни, а това засилва вярата в астрологията.

Едно от най-интересните неща, които може да ви каже тази наука, е към какво сте пристрастени. Проверете в галерията ни без какво не може всяка зодия и споделете дали това важи и за вас.

4
Общо гласували: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: