Идеалното куче за теб според зодията

Идеалното куче за теб според зодията

Кучетата неслучайно за определяни за най-добрите приятели на човека. Те са енергични, добри, грижовни и предани на своя стопанин. Всеки човек обаче се оказва подходящ за специфична порода кучета, тъй като изгражда най-добра съвместимост именно с нея.

Ето кои са най-подходящите кучета според зодиите:

Овен – Немска овчарка или хъски

Вие сте силни и властни личности с ясно изявен характер. Затова подходящото куче за вас е голямо и силно като Хъскито или Немската овчарка.

Телец – Кинг Чарлз Шпаньол

Вие имате слабост към сладки и енергични кучета, за които да се грижите, затова няма по-перфектен избор от Кинг Чарлз Шпаньола.

Близнаци – Мопс

За вас е подходящо да имате куче, което не е от най-енергичните и не изисква много грижи, а предпочита да си лежи с вас и да прекарвате заедно времето в почивка.

Рак – Померан

Вие имате слабост към малки кученца с красив външен вид, които да прегръщате по цял ден и никога да не порастват. Идеалното куче за вас е померанът.

Лъв – Дакел

Идеалното куче за теб според зодията

Вие сте енергични, любознателни и взискателни. Искате вашият домашен любимец да бъде интелигентен и изпълнен с качества, какъвто е дакелът.

Дева – Лабрадор

Вие сте педантични, обичате да контролирате ситуацията и това не изключва притежаването на домашен любимец. Точно обратното – вие искате куче, което е изключително интелигентно и което лесно ще обучавате.

Везни – Кане Корсо

Вие си падате по домашни любимци с грандиозни размери. Търсите закрила в своето куче и искате да бъдете сигурни, че то ще бъде ваш приятел, затова Кане Корсото се оказва вашата най-подходяща компания.

Скорпион -Голдън Ретривър

Вие приемате домашния любимец като ваш спътник в живота, затова търсите у него спокойствие и вярност. Точно поради тази причина няма по-подходящ избор от Голдън Ретривъра.

Стрелец – Френски булдог

Вашият приключенски дух и нестихваща енергия си пасва идеално с характера на Френския булдог, който ще се грижи за вашето забавно настроение.

Козирог – Йоркширски териер

Вашата суетна личност има нужда от елегантно куче с обноски, което лесно да се обучава и да не прави бели.

Водолей – Чау-чау

Куче според зодията

Вие търсите добродушен домашен любимец, с когото да изразходвате енергията си и с когото да бъдете неразделни. Няма по-подходящ избор от кучето Чау-чау.

Риби – Немска овчарка

Вие смятате, че кучето трябва да бъде предан ваш приятел. Нуждаете се от интелигентно куче, което да ви разбира, да слуша команди и да се учи бързо. Затова Немската овчарка е точната порода за вас.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: