Подходящо хоби според зодията

Подходящо хоби според зодията

Според фокусникът Бил Малоун: Да имаш любимо хоби, е най-доброто разсейване от тревогите и неприятностите, които тормозят ежедневието. Напълно прав е, защото няма нищо по-хубаво от добре изкараното време, когато правим нещо приятно.

Ако ви е трудно да се ориентирате коя би била вашата любима дейност, обърнете поглед към звездите – вашият зодиакален знак ще ви подскаже кое е вашето хоби според зодията.

Овен

По природа вие сте любопитни и активни. Всяко хоби, свързано с движение или научаване на нещо ново и интересно, би било изключително привлекателно за вас. Например, ще сте напълно увлечени, ако изберете занятия като екстремно скално катерене или пък спокоен курс по готварство.

Телец

Движени от от вашата отговорност и всеотдайност, за вас ще се превърне в страст колекционирането на предмети, свързани с любима тема. Също би ви паснало и отглеждането на цветя или създаването на ръчно изработени предмети.

Близнаци

Като въздушен знак сте ефирни и многостранно развити личности. Актьорство, публична реч, пеене, караоке. Всичко, което е свързано с изява и контакт с публика, би ви зареждало емоционално с положителна енергия.

Рак

Подходящо хоби според зодията

С вашата емоционалност, но упоритост е възможно да ви отнеме време да откриете любимо хоби според зодията. Веднъж избрали обаче – ще му останете верни до живот. Отдават ви се рисуването и фотографията, в които намирате израз на своята чувствителност.

Лъв

Вашата царствената зодия ви води винаги до забавни приключения. Избирайки за хоби пътуването под всякаква форма, вие ще намерите много нови познанства и ще създадете прекрасни спомени от приключенията си.

Дева

Със своята педантичност вие Девите намирате удоволствие в дейности, които изискват прецизна детайлност. Калиграфия, сладкарство, реновиране. Всичко това може да ангажира вниманието ви за дълго време.

Везни

Обичайки баланса във всяка ситуация, на вас изключително много би ви подхождало да се занимавате с гримьорство или боди-арт, както и с разучаването на казуси, за които се изискват познания в областта на приложната психология.

Скорпион

Подходящо хоби според зодията

Като находчива и смела зодия, вашата страстна натура обича предизвикателствата. Да се научите да танцувате огнено танго или да изкачите планински връх – ще е неимоверно удоволствие да пробвате.

Стрелец

През целият си живот проявявате любопитство към всичко, което ви заобикаля. Към нови места и неща имате неизчерпаем интерес. Може би ще ви допадне плануването на пътуване до екзотични, слабо познати дестинации, както и спортни активности в група.

Козирог

Анаталичната ви натура с изразени лидерски качества би била щастлива да се разгърне в дейност, свързана с инвестиции, например. От друга страна, природното ви чувство за хумор би намерило своето развитие в хоби като скачане на батут или танци.

Водолей

Подходящо хоби според зодията

Изключително състрадателни и находчиви, вие може да намерите свое любимо занимание, като помагате в отглеждането на животни в приют. Както и да участвате в различни благотворителни активности.

Риби

Нежни и артистични, рибите биха се чувствали прекрасно във всяка водна активност - плуване и гимнастика са само част от тях. Поетичната им натура би се чувствала удовлетворена и в дейности като писане и рисуване.

Каквото и да изберете, знайте, че ще познаете перфектното хоби според зодията само по едно - кара ви да се чувствате щастливи и бързате към всяка свободна минута, за да му се отдадете.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: