Брадата на мъжа издава характера му: Разгадай го още сега!

1 от 7 Снимки

1. Неоформена брада


Той има дълга и рошава брада, но не си личи да полага някакви специални грижи за нея. Стилът му обаче не бива да ви тревожи. Това всъщност е мъж, който се чувства добре в кожата си, ангажиран е с важни занимания и е изключително креативен, забавен и отговорен.

Дългата брада е на особена почти напоследък. Тя прави мачовците по-мъжествени и определено им печели повече точки сред представителките на нежния пол.

Ако в миналото господата не са обръщали особено внимание на своето лицево окосмяване, то днес мъжете не само оформят брадата си, но и се грижат за нея с голямо усърдие.

Неслучайно на пазара вече се предлагат и толкова много продукти за брада.

Сапуни за брада, етерични масла, гребени, шампоани, вакси, четки са само малка част от артикулите, които помагат на мачовците да поддържат мечтаната лъмбър визия.

Но замисляли ли сте се някога, че брадата на един мъж може да разкрива както неговата суетност, така и много други черти от характера му.

В галерията ни ще видите какво казва за един мачо начинът, по който той е оформил космите на лицето си. Разгледайте я и узнайте още сега тайните на симпатичния непознат с брада, по когото се захласвате всеки ден.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: