След 4 години веганство тя прояде месо! Вижте как се промени лицето ѝ

След 4 години веганство тя прояде месо! Вижте как се промени лицето ѝ
Снимка: Instagram

Влогърката Касуми Крис е веган от 4 години и е вярвала, че хубавата ѝ кожа се държи на безмесния режим. Но след известно време се оказало, че с този начин на хранене вреди на здравето си.

Касуми сподели снимки от експеримента си преди веган диетата, по време на диетата и след като отново започнала да консумира месо. Резултатите може да видите в галерията.

Тя казва, че се е отказала от месото и продуктите с животинки произход с причина. Смятала е, че е по-здравословно за организма, ако се храниш само с плодове и зеленчуци, това ще се отрази положително на тялото ти както отвън, така и от вътре.

Когато е започнала с веган режима, забелязала, че акнето ѝ изчезнало и състоянието на кожата ѝ се подобрило. Трябвало е да внимава само с недостига на желязо и витамини от групата В, които си набавяла чрез хранителни добавки.

Тези положителни резултати обаче не продължили дълго. Едва на 2-та година от режима проблемите с кожата на Касуми отново се появили – акне, раздразнения, подуване /виж галерията/.

Но проблемите от безмесния режим не спрели дотук. Косата и ноктите ѝ станали по-крехки, а менструалния ѝ цикъл спрял за 4 месеца. Касуми казва, че често се чувствала отпаднала и в лошо настроение.

Решила да хапне едно яйце и веднага подействало на настроението ѝ. Затова решила да се откаже от веган режима и да се храни като преди.

Състоянието и на здравето, и на външия ѝ вид веднага се подобрили.

Изводът на Касуми е, че веган режимът може да е много полезен, ако искате да отслабнете и да детоксикирате организма си, но не е диета, която трябва да продължи цял живот.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: