6 знака, че той ще ти предложи брак скоро

6 от 6 Снимки
6. Държи се романтично и ви гледа с особен пламък в погледа.

Сватбата е момент, за който всяко момиче мечтае. Но малко жени имат смелостта първи да предложат брак на човека до себе си. Това е така, защото в обществото се е наложила традицията мъжете да правят първи тази важна стъпка.

И докато дамите са нетърпеливи да се видят в булчинска рокля, при господата е малко по-различно. Те не бързат да се сбогуват със свободата си. За да предложат брак на една жена, мъжете трябва да я намират за уникална.

Да виждат в нея майката на бъдещите си деца. Освен това те самите трябва да са почувствали готови за семейство. Обикновено това се случва, когато са постигнали успехи в кариерата си и вече са финансово стабилни. Все пак за мъжа е важно да може да предложи сигурност на любимата си.

Никога не може да сме напълно сигурни какво се случва в мъжката глава. Но има някои знаци, които подсказват, че партньорът ви гледа сериозно на връзката ви и иска да ви предложи брак. В галерията ни ще откриете тези издайнически жестове. Те категорично ще ви покажат, че нещата между вас вървят в правилната посока.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: