Избери обувки! Узнай каква си в любовта

Червени обувки

Обувките са слабост на всяка жена. По техния модел и цвят можем да разгадаем модните влечения на всяка дама. Но освен вкуса на притежателката си обувките разкриват нейния характер и показват каква е тя във връзките си.

Ако и ти искаш да разбереш как те възприемат мъжете, направи нашия бърз тест с обувки. Разгледай всички чифтове в галерията и посочи този, който ти допада най-много. В долните редове можеш да научиш какво издава изборът ти.

Червени обувки

Ти си толкова страстна и съблазнителна, че мъжете не могат да ти устоят. След среща с теб не могат да мислят за нищо друго. А само след една нощ заедно са готови да ти предложат брак.

Черни обувки

Ти си дисциплинирана и отговорна. В любовта първо мислиш за рисковете и после за насладите. Поставяш мислите над чувствата си.

Розови обувки

Ти си непоправима романтичка. Колкото и пъти да те нараняват мъжете, винаги си готова да се довериш отново и да се понесеш пак на крилете на любовта.

Жълти обувки

Ти си с весел характер и приключенски дух. Нестандартна си във всеки един смисъл. За мъжете е изключително приятно да прекарват време в компанията ти.

Бели обувки

Ти си човек, който започва една връзка с ясни цели. Не се впускат в романтични отношения просто така. Премисляш добре нещата и тогава действаш. За теб е важно да получиш сигурност и любов в отношенията си.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: