Тази жена свали 65 кг и спаси живота си! Вижте невероятната ѝ трансформация

Тази жена свали 65 кг и спаси живота си! Вижте невероятната ѝ трансформация
Снимка: dailymail.co.uk

Мелиса е жена на 29 години, която обаче вече има много сериозен опит с различните диетични режими. Най-щастливият момент в живота ѝ е една нетрадиционна раздяла, след която Мелиса заживява пълноценен начин на живот.

Раздялата е с 65 кг, които до този момент не просто ѝ пречели в нормалното ежедневие, но и застрашавали здравето и живота ѝ. Мелиса е била толкова пълна, че е трябвало да носи единствено дрехи за бременни, а липсата на самочувствие белязала дните ѝ.

Историята на тази смела жена е подобна на всички онези, които цял живот се борят с наднорменото си тегло. Като дете Мелиса е яла неограничени количества шоколади, донъти, бързи храни и безалкохолни. Постепенно теглото ѝ се покачвало и когато навършила 18 години кантарът вече показвал 135 кг. Тогава лекарите заявяват, че ако не промени живота си, я очаква сигурна преждевременна смърт.

Пътят към здравословното тегло обаче никак не е лесен и понякога отнема дълги години. Именно такъв е случаят на Мелиса. Тя има силна мотивация да отслабне, но не и необходимите познания как го направи. Години наред се лута в различни диети и тренировки, но в крайна сметка успява. Преди 5 години открива кое е най-доброто за нея и така килограмите започват да изчезват.

Режимът на тази смела жена се изразява в следене на приетите калории и съотношението между протеини, въглехидрати и мазнини в дневното меню. Почитателка е на лечебното гладуване, комбинирано с прием на повече плодове, зеленчуци и протеини.

Разбира се, трансформацията на Мелиса няма как да е възможна и без изграден фитнес режим. В началото се е чувствала много зле по време на тренировките, но с течение на времето се справя все по-добре.

Мелиса продължава да тренира все така упорито, макар че вече изглежда повече от прекрасно /виж галерията/. Тренира 6 пъти в седмицата и се чувства отлично в тялото си. Животът ѝ се развива невероятно, намира любовта и преди година се омъжва за приятеля си.

Споделя, че сега обича живота си и и върви с гордо вдигната глава. Вече може да пазарува каквито дрехи обича и да покаже усета си за стил. Категорична е, че решението да отслабне е било най-доброто в живота ѝ.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: