Тя опита да плува с акулите, за да е известна! Повече няма да повтори

Катарина Заруцки
Снимка: Twitter
Катарина Заруцки

19-годишната Катарина Заруцки за малко не се прости с живота си, опитвайки се да направи профила си в Инстраграм по-популярен. Тя се опита да си направи снимки, докато плува сред акули на Бахамските острови и едва се спаси.

Снимките, над които се носи над вода, а около нея се виждат свирепи акули, безспорно станаха много популярни, фотосесията е приключила със сериозна рана на ръката.

Катарина и нейни приятели разбрали от местните на остров Ексума, че плуването с акули на едно определено място е безопасно и тя решила да пробва.

Скочила във водата и позирала по гръб за няколко минути в океана, докато една от плуващите наблизо акули забила зъби в китката ѝ. Повлякла я към дъното, но момичето бързо успяла да се отскубне и да изплува на повърхността.

Мисля, че ако се бях паникьосала и бях започнала да викам за помощ, тази история щеше да има различен край. За щастие прилива на адреналин ми помогна да се спася навреме.

Останала с белег на ръката, но успяла да я запази, а според лекарите е истинска късметлийка, че се е разминала толкова леко след опасната среща с акула.

Катарина обяснява, че не е видяла знака, според който посетителите влизат при акулите на собствен риск, но е вярвала, че всичко ще бъде наред.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: