Покъртителната история на Бък Ейнджъл - Мъжът с вагина

Покъртителната история на Бък Ейнджъл - Мъжът с вагина
Снимка: The Stranger

Бък Ейнджъл е продуцент на филми за възрастни, актьор, лектор и писател от Лос Анджелис. Ако не знаете нищо за него, със сигурност ще заключите, че той е чаровен мачо, който е запален по фитнеса и обръща внимание на външния си вид.

Ако се поинтересувате от личността му обаче, ще останете шокирани, че Бък Ейнджъл е наричан Мъжът с вагина. Точно така! Той е не е обикновен представител на силния пол, а трансмъж.

Всичко започва още в ранното развитие на Бък, който е роден с името Сюзън. В детските си години той обърква връстниците си с красивата си физика на момиче, мъжките дрехи и поведението на момче.

Нестандартният му образ е причина непрекъснато да бъде отхвърлян, изолиран и тормозен от околните. В опит да разбере поведението на другите и собствената си сексуалност, Бък (Сюзън) често посяга към наркотиците и алкохола.

След няколко скандални прояви родителите му решават, че не могат да се справят повече с положението и е време тяхната опърничава дъщеря да посети психотерапевт. Така Сюзън започва да осмисля своята идентичност.

След дълги години на терапия за младата жена е повече от ясно, че иска да има мъжко тяло. Ето защо, когато е на 28 години, Съюзън предприема своята драматична промяна. Коригира красивия си бюст в мъжки гърди и започва да приема хормони, превръщайки се в мъж.

Всичко започва да се нарежда, но тогава лекарите обясняват, че няма как да се сдобие с пенис. Първоначално Бък е съкрушен, защото неговата единствена мечта е да има нормално мъжко тяло. Но с времето той започва да свиква с физиката си и с това, което притежава по природа.

Придобивайки самоувереност, осъзнава, че не се нуждае от повече операции, за да е истински мъж, защото не това е определящото. Сега той се храни здравословно, тренира и иска да окаже морална подкрепа на всеки, който е в неговото положение.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: