Черната Златка през годините: Промяната е поразителна! (ГАЛЕРИЯ)

Златка Димитрова
Снимка: fb
Златка Димитрова

Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, е сред най-пленяващите родни изкусителки. 32-годишната плеймейтка стана майка неотдавна, но в момента изглежда по-добре от много тийнейджърки. Злати тренира упорито във фитнеса и има тяло на богиня. Личи си, че тя държи много на външния си вид и непрекъснато го усъвършенства.

Прави впечатление, че през последните години красавицата е претърпяла феноменална трансформация. Тя редовно се подлага на различни процедури за разкрасяване, като те включват не само грижа за кожата.

Разгледайте снимки на звездата в галерията ни и ще видите колко много се е променила тя през годините. Личи си, че освен гърдите си плеймейтката е коригирала и черти от лицето си.

Вижте как е изглеждала Златка Димитрова преди десетина година и забележете как изглежда днес. Разликата във визията ѝ е поразителна!

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Анонимен
Анонимен
30.11.2018 13:12
Все-повече се доближава до Крюела.Дано се осъзнае.Чака я криза на средната възраст, когато и пластиките не помагат - трай бабо за хубост.Загубила е завинаги най-ценното, което е имала - естествената си красота.
0
0