Тя свали 100 кг! Удивителната ѝ промяна ще ви порази!

Джесика е от Рио де Женейро
Снимка: Instagram

В повечето случаи, когато чуем някой да казва, че трябва да отслабне, обикновено става въпрос за няколко килограма. Друг път резултатът идва с тренировки. Рядко обаче ще чуете: Хей, трябва да сваля тези 100 килограма.

Точно такава нелека задача си е поставила нашата героиня. Нейната трансформация е наистина удивителна.

Джесика е от Рио де Женейро. Тя е доказателството, че колкото повече усилия влагаш в себе си, толкова по-щастлив и здрав ще си – физически и психически. Ако видите нейни снимки от Преди, трудно ще повярвате, че днес изглежда така.

В началото Джесика тежи 145 килограма, но успява да се раздели с две трети от тях. Тя документира цялата си трансформация и историята си в социалните мрежи. Днес тя споделя съвети за диетата и фитнес режима си със своите последователи.

Невероятната трансформация на Джесика е вдъхновила много хора. Днес последователите ѝ в Инстаграм са над 900 000. Всички те с нетърпение следят напредъка ѝ. Най-много лайкове събират снимките ѝ Преди и След, на които разликата в килограмите е около 100.

Джесика е категорична, че е открила тайната. Тя се крие в това да се придържаш към Целите си и да бъдеш търпелив. Яжте здравословно и тренирайте сериозно и в крайна сметка ще успеете.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: