Тази 42 годишна жена шашна лекарите: Помислиха, че се шегува!

1 от 8 Снимки
Тази 42 годишна жена шашна лекарите: Помислиха, че се шегува!
Източник: wimp.com

Ким е жена на 42 години и е напълно нормална и здрава жена. Тя е щастливо омъжена и има 10 годишна дъщеря. Един ден обаче ѝ прилоша и се случи немислимото.

Когато отива на лекар, Ким чува нещо, за което не е и помисляла. Тя е бременно в 13-тата седмица, но това не е най-чудното. Оказва се, че в утробата ѝ растат тризнаци.

Ким и съпругът ѝ не са възнамерявали да имат повече деца, затова тази новина ги шокира тотално. Бременността е напълно естествена.

Въпреки че е шокирано, семейството започва приготовления за новите попълнения в семейството. Ким обаче не успява да доноси бебетата и те се раждат преждевременно. В болницата обаче се случва още нещо странно. След като ражда три прекрасни момиченца, Ким чува: Още крака. Оказва се, че жената е бременна четиризнаци.

В крайна сметка Ким и съпругът ѝ се сдобиват с еднояйчни четиризначки. Шансовете жена да роди четири близнаци, при това еднояйчни, е 1 на 13 милиона, което превръща Ким в истински феномен. Малките дами остават известно време в болницата, а след това се прибират в дома си, където се запознават с по-голямата си сестра.

Медиците в болницата са истински впечатлени от случката. Те решават да изненадат семейството и правят невероятен подарък – набавят неща от първа необходимост за новородените. За Ким четиризначките са най-голямата радост и изненада в живота. Днес тя не може да си представи живота без тях.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: