Кой от 5-те вида коремче имаш? Виж как да го свалиш

1 от 5 Снимки
Кой от 5-те вида коремче имаш? Виж как да го свалиш
Снимка: betterme.tips

1. Нагънат корем


Той най-често се появява при хора, които прекарват много време седнали на компютър. Решението е в спортът, защото иначе ще затлъстеете в областта на корема, краката и бедрата. Спрете или ограничете алкохола и бързите храни. Заложете на прясно приготвена домашна храна и мазнините, които идват от рибата и ядките. Намерете си хоби, което ще ви разтоварва.

Лятото е близо. Няма жена, която да не мечтае за плоско коремче, което гордо да покаже. Понякога обаче това се оказва мисията невъзможна.

Дори да вложите всички налични усилия за отслабване, коремчето е винаги там. Забелязали ли сте, че дори най-слабите жени понякога имат силно изразен стомах? Причината за това често се оказва не диетата, а нещо съвсем различно.

Издутият корем определено е сериозно препятствие пред дамите, които искат да са перфектни. Проблемите на много жени се крият не само в преяждането.

Има много фактори, които влияят на това да имате коремче, дори да имате тънки крака и хубави задни части. Ето кои са основните пет типа корем и как да се справите с техните причинители.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: